Information

Då jag fotograferar i naturligt ljus bör vi ha fotograferingen på en plats som ger bra ljus, antingen utomhus på en plats vi väljer tillsammans eller hemma hos er nära ett fönster (föredras vid nyföddfotografering).

Ni bör tänka på att undvika mörka eller extremt färgglada kläder vid fotograferingen. Speciellt på tröjan. Tänk även på att matcha varandra ifall ni är flera personer som ska vara med på bild.

Jag gör självklart mitt bästa för att få er att slappna av under fotograferingen. Men hjälp gärna varandra också genom att göra det som känns naturligt för er, om det är att kramas, dansa, hoppa eller kittlas – så gör det. Peppa gärna varandra med att skämta och ha roligt! Det är ju därför vi möts!

Tänk på att komma i tid till fotograferingen, då tiden för att fotograferas annars bli kortare.

 

Efter fotograferingen går jag igenom alla fotografier och väljer ut de allra bästa som redigeras och sparas ner för att, efter fakturan betalats, skickas till er.
Jag använder enbart bilder som jag fått godkännande att använda och dessa, som finns på hemsidan, bloggen eller Facebook, får inte kopieras.

Fotografierna får heller inte ändras på något vis, varken redigeras, göras svartvita eller beskäras.

Jag tar gärna emot inspirationsbilder ifall ni har några som passar in på er önskan, annars kan ni titta i min portfolio för att se om det är någon av de bilderna som passar era önskemål.

Vi väljer tid och plats och sen är det bara att vänta på att den fina dagen ska komma.

Bilderna du får är godkända att användas privat, alltså göra personliga utskrifter samt läggas upp på hemsida, Facebook etc. Men vid publicering på nätet måste alltid mitt namn stå vid bilderna samt en länk till min hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *